RESEPTILÄÄKKEET

Reseptilääkkeet kätevästi verkkoapteekista, vaihtoehto perinteiselle lääkkeen toimittamiselle

Nyt voit halutessasi tilata omat reseptilääkkeesi myös verkkoapteekistamme. Palvelun käyttö vaatii tunnistautumisen Suomi.fi -palvelun kautta. Valitse mitä reseptilääkkeitä haluat voimassa olevien reseptiesi mukaisesti. Sinua ei vielä veloiteta. Huomioi että joitain keskushermoston kautta vaikuttavia voimakkaita lääkkeitä ei voi toimittaa verkkoapteekin kautta. Kysy tarkemmin apteekista.

Jotta voimme tarkistaa että tilaustasi vastaavat reseptit ovat toimituskunnossa, pyydämme antamaan luvan reseptietojesi katseluun. Apteekista soitamme sinulle aukioloaikojen puitteissa haluamanasi aikana. Puhelun aikana sovimme lääkkeen toimittamiseen liittyvät asiat kuten mahdolliset vaihtamiset edullisempaan rinnaisvalmisteeseen ja neuvomme lääkkeen käyttöön liittyvissä asioissa. Puhelun aikana tilausta voi vapaasti muokata.Puhelun perusteella lähetämme laskun sähköpostiin ja sinulla on vuorokausi aikaa maksaa lasku. Laskun maksaaksesi sinun tulee tunnistautua Checkout-palvelun avulla. Maksettuasi laskun saat pian ilmoituksen että voit hakea lääkkeet: joko apteekin noutoautomaatista tai paikan päältä apteekista. Rovaniemen kaupungin alueella on käytettävissä myös kuljetuspalvelumme.Yksilöllistä ja joustavaa palvelua muiden kuulematta paikan päällä apteekissamme

Toimitamme reseptilääkkeet apteekissa suoratoimituspisteessä, jossa palvelee farmaseutti, proviisori tai apteekkari. Suoratoimituspisteessä voi keskustella lääkkeen käyttöön liittyvistä asioista muiden kuulematta.

Meillä on käytössä Versa Procuro -yhteisvaikutusohjelma, joka vertaa nyt toimitettavia lääkkeitä aikaisemmin meidän apteekista toimitettuihin lääkkeisiin. Ohjelma hälyttää mikäli lääkityksessänne on haitallisia yhteisvaikutuksia. Farmaseutti selvittää yhteisvaikutuksen käytännön merkityksen ja on tarvittaessa yhteydessä hoitavaan lääkäriin. Näin varmistamme lääkehoidon turvallisuutta.

Näyttämällä KELA-kortin apteekissa saat KELA-korvauksen reseptilääkkeistä. Tarkistamme aina ajankohtaiset korvaustiedot sähköisesti. Saamme näin tiedot myönnetyistä korvausnumeroista, alkuomavastuun tai lääkekaton täyttymisestä sekä myönnetystä toimeentulotuesta. Sähköisen järjestelmän ansiosta KELA-korvaus on mahdollista antaa suoraan apteekissa myös näyttämällä henkilöllisyystodistusta.Reseptejä toimittava farmaseutti neuvoo myös itsehoitolääkkeiden ja muiden tuotteiden valinnassa ja käytössä. Halutessasi voit siis jatkaa asiointia joustavasti saman farmaseutin kanssa kuin reseptipuolella.